Het Keizerrijk van de dageraad

Het Keizerrijk van de dageraad

Het Keizerrijk van de dageraad — Rick Campbell

€ 19,99
De president van de Volksrepubliek China heeft een groot probleem: de steeds beperktere aanvoer van olie die beschikbaar is voor zijn land, dreigt de economische groei en welvaart te verstoren.


Zijn plan: agressieve diplomatiek – in dit geval: totale oorlog. Taiwan wordt met een bliksemactie binnengevallen en het Amerikaanse leger stuurt als reactie de volledige vloot. Maar de missie blijkt veel moeilijker dan ze hadden verwacht. Met state-of-the-artonderzeeërs, verborgen langeafstandsraketten en andere topgeheime wapens vernietigt China de Amerikaanse troepen. Daarmee blijven de Amerikanen alleen achter tegenover de enorme overmacht van China. Niets staat een invasie van de rest van Azië in de weg. Japan dreigt het eerste slachtoffer van de Chinese expansiedrift te worden.


Terwijl de VS worstelt om een oplossing te vinden om het tij te keren en de vernietiging van haar bondgenoten te voorkomen, wordt een onwaarschijnlijk bondgenootschap gevormd: National Security Advisor Christine O’Connor, die cruciale informatie heeft maar in Beijing gevangenzit; Kapitein Murray Wilson, opperbevelhebber van de USS Michigan, belast met de infiltratie van de Chinese duikbootblokkade en Navy SEAL Jake Harrison, die een aanvalsteam in vijandelijk gebied moet leiden.


Zij zijn de enigen die in de weg van de Chinese oorlogsmachine staan om een vrijwel onvermijdelijke wereldoorlog te voorkomen…


ISBN: 978 90 4521 331 6

Aantal pagina's: 432

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 15-03-2017

Meer van de auteur(s):

Het Keizerrijk van de dageraad

De Trident Deceptie