De Trident Deceptie

De Trident Deceptie

De Trident Deceptie — Rick Campbell

€ 19,95

Uitverkocht

E-book
Tijdens een routinepatrouille, krijgt de USS Kentucky – uitgerust met langeafstandsraketten met kernkoppen – een bevel om te vuren. Wat de bemanning niet weet, is dat het bevel niet uit het Witte Huis komt, maar van een schimmige groep die de westerse inlichtingendiensten heeft geïnfiltreerd en van plan is om de Kentucky voor hun eigen duistere agenda te gebruiken.


Iran heeft zojuist zijn eerste kernwapen geproduceerd. Tien dagen later moet die neerkomen op het doelwit: Israël. De geheime groep infi ltranten wilde dit voorkomen met een vervalste lanceringscode om juist Iran aan te vallen.Als de echte inlichtingendienst dit plan ontdekt en het bevel probeert in te trekken, blijkt tot hun ontzetting dat de Kentucky nergens meer op reageert. Een hooggeplaatste officier bij de marine begint een race tegen de klok om de duikboot, waar zijn eigen zoon op dient, tegen te houden voordat er een nucleaire oorlog uitbreekt.


Als de samenzwering zich ontvouwt en het bedrog veel dieper blijkt te gaan dan gedacht, is het aan hem om het onmogelijke te doen: hij moet niet alleen de levens van miljoenen mensen redden, maar ook de wereld zelf…


ISBN: 978 90 4520 876 3

Aantal pagina's: 400

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 23-04-2016

Meer van de auteur(s):

Het Keizerrijk van de dageraad

De Trident Deceptie