De extase van Floor

De extase van Floor

De extase van Floor — Renee van Amstel

€ 12,95

Uitverkocht

E-book
'Beter dan Vijftig tinten grijs.' - Chicklit.nl


'Van Amstel heeft een goed boek geschreven voor idereen die heeft genoten van E.L. James.' - Leesfanaten.nl


'Een roman van Nederlandse bodem. Van Amstel toont zich een vaardig schrijfster die de seksscènes weet op te schrijven zonder ranzig te worden.' - Noordhollands Dagblad.


Na De overgave van Floor en Het spel van Floor is De extase van Floor de laatste titel in de Floor-trilogie. De twee eerdere Floor-romans waren de eerste erotische romans van Nederlandse bodem die zich mochten vergelijken met toppers in het genre als Vijftig tinten grijs en Negentig dagen Genevieve.


De extase van Floor
Floor heeft ontdekt dat ze nog gevoelens koestert voor haar ex Rick en heeft daarom, met instemming van Jon, ook Rick toegelaten tot haar liefdesleven. Ze geniet van haar twee mannen, beiden Dom, en hun soms ongenadige manier om haar lief te hebben. Maar dat niet alleen, ze constateert verbaasd dat zij maar al te graag - in opdracht van Rick - op zich geboden laat worden, waarna ze zich een halfuur moet overgeven aan de spannende wensen van de hoogste bieder.


Dan gebeuren er rare dingen. Er hangt een enkele en bebloede handboei aan haar deur en ze ontvangt een dreigbrief. Tegelijkertijd gaat ze zich meer en meer afvragen of haar toenemende behoefte om zich, als sub, volledig en zonder beperkingen ter beschikking te stellen aan een Dom, wel te rijmen is met haar liefde voor twee mannen. Er dringt zich een onmogelijke keuze op, die voelt als een keuze tussen liefde en haar behoefte aan submission.


ISBN: 978 90 4520 582 3

Aantal pagina's: 240

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 15-11-2016

Meer van de auteur(s):

De Floor-Omnibus

De extase van Floor

Het spel van Floor

De overgave van Floor