Nieuws

De Floor-Omnibus

De Floor-Omnibus - Renee van Amstel

€ 15,99‘Beter dan Vijftig tinten grijs.’ – Chicklit.nl
 
‘Van Amstel heeft een goed boek geschreven voor iedereen die heeft genoten van E.L. James.’ – Leesfanaten.nl
 
Met De overgave van Floor schreef Renee van Amstel de eerste erotische roman van Nederlandse bodem die zich mag vergelijken met toppers in het genre als Vijftig tinten grijs en Negentig dagen Genevieve! In deze omnibus is de hele Floor-trilogie gebundeld, behalve De overgave van Floor zitten er ook de volgende delen, Het spel van Floor en De extase van Floor in.
 
Floor is een succesvolle high potential bij een telecombedrijf. Ze is begin dertig, leuk om te zien en gezegend met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Op een feestje ontmoet ze Rick, een paar jaar ouder, aantrekkelijk en als registeraccountant bezig met een veelbelovende carrière. Rick is in alle opzichten de ideale man: aantrekkelijk, succesvol, lief en attent. Binnen een uur is Floor hopeloos verliefd en binnen een week hebben ze een relatie en veel, heel veel, seks.
 
Gaandeweg ontdekt Floor dat Rick een tot dan toe nauwelijks ontwikkelde fascinatie heeft voor sm. Er gaat een nieuwe wereld voor beiden open, Floor doet ineens dingen waarvan ze gedacht had die nooit te zullen doen, maar ze geeft zich over zonder terughoudendheid. Ook als Rick weer uit beeld is, gaat ze er helemaal in op. Ze ontmoet Jon, die thuis is in de Japanse bondagetechniek shibari, en het verlangen naar overgave bij haar aanwakkert.
 
Floor komt er echter achter dat ze nog gevoelens voor Rick koestert en heeft daarom, met instemming van Jon, Rick weer toegelaten tot haar seksleven. Ze geniet van haar twee mannen, maar er dringt zich tegelijkertijd een onmogelijke keuze op… 
 Categorie:Chicklit

ISBN: 978 90 4520 853 4

Uitvoering: Paperback


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer