Onze Koreaanse keuken

Onze Koreaanse keuken

Onze Koreaanse keuken — Rejina Pyo

€ 13,75
Het leuke van Koreaans eten, naast de heerlijke smaak, is de presentatie van de gerechten, die allemaal tegelijk op tafel worden gezet en met elkaar worden gedeeld. Van de verschillende gerechten worden de smaak en textuur op elkaar afgestemd: koude en warme gerechten, pittige en mildere smaken.


Veel gerechten, zoals kimchi en andere gefermenteerde groenten, kunnen van tevoren worden bereid en lang worden bewaard, zodat Koreaans koken niet tijdrovend en ingewikkeld hoeft te zijn. Het boek laat je niet alleen kennismaken met klassiekers als kimchi en bibimbap; het introduceert een heel nieuwe eetbeleving waarin de smaken en de cultuur van Korea centraal staan.


Geïllustreerd met prachtige en authentieke foto’s helpt Onze Koreaanse keuken je de geheimen van authentiek Koreaans eten te ontdekken. De meer dan 100 recepten zijn een fantastische kennismaking met K-Food. Wat te denken van geroerbakte pikante inktvis of in sesam en soja gemarineerd rundvlees? Of een dessert van met pecannoten en kaneel gevulde pannenkoeken? Verwen jezelf met een van de vele rijke soepen en stoofgerechten, maak je maaltijd compleet met een of meerdere vegetarische bijgerechten of geniet van vlees- en visgerechten met een Koreaanse twist.


ISBN: 978 90 4521 043 8

Aantal pagina's: 272

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 14-02-2016

Meer van de auteur(s):

Onze Koreaanse keuken