Schrale troost

Schrale troost

Schrale troost — Quentin Bates

€ 15,00

Uitverkocht

E-book
Het tweede (geheel onafhankelijk te lezen) deel in de serie rondom politie-inspecteur Gunnhildur Gísladóttir, beter bekend als Gunna, speelt zich af in de periode kort voor de ineenstorting van het IJslandse bancaire systeem.


Gunna is nog maar recentelijk van haar functie in het landelijke dorpje Hvalvík gepromoveerd naar Reykjavík, waar ze aan het hoofd staat van de afdeling Ernstige Delicten. Reykjavík is net opgeschrikt door een moord, een reeks mishandelingen en een bankoverval, waarbij steeds dezelfde notoire crimineel betrokken lijkt: Lange Ommi.


Tegelijkertijd zit Gunna op de moordzaak van een vrouw, een sexy fitnesscoach die op gruwelijke wijze om het leven is gebracht in haar eigen appartement. In de loop van het onderzoek haalt Gunna een aantal feiten boven water die niet voor iedereen even welkom zijn, met name niet voor hooggeplaatste, invloedrijke personen uit de omgeving van het slachtoffer. In de hoogste machtsregionen van IJsland zijn blijkbaar figuren die niet terugdeinzen voor moord…


Bevroren tegoeden, de eerste thriller van Quentin Bates met Gunnhildur Gísladóttir in de hoofdrol, kreeg 3 sterren in VN’s Detective & Thrillergids 2012.


ISBN: 978 90 4520 157 3

Aantal pagina's: 344

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 18-07-2012

Meer van de auteur(s):

IJskoud

Schrale troost

Bevroren tegoeden