Nieuws

Autobiografie van een babyboomer

Autobiografie van een babyboomer - Pim Fortuyn

€ 21,75Het persoonlijke en openhartige levensverhaal van een eigenzinnige outsider die zich, tegen de stroom in, ontwikkelde tot een politicus van groot formaat.
Aangevuld met herinneringen van Marten Fortuyn, vrienden en geestverwanten.

In deze bijzondere autobiografie presenteert Pim Fortuyn zich als een typische representant van de generatie van de babyboomers: geboren direct na de Tweede Wereldoorlog en gevormd door de optimistische jaren vijftig, de roerige jaren zestig en zeventig, de machtige jaren tachtig en de onzekere jaren negentig. Alle kenmerken van de babyboomers komen in zijn leven tezamen: opbouw, democratisering, seksuele bevrijding en carrièremogelijkheden.

Autobiografie van een babyboomer is het unieke verhaal van de gevoelsmens Fortuyn de charmeur in het onberispelijke maatpak, de eenzame homoseksueel, de man van de talloze hechte vriend- en vijandschappen.

Dit boek is een compleet herziene, geactualiseerde en uitgebreide uitgave van het in 1998 verschenen Babyboomers. Autobiografie van een generatie.Categorie:Lifestyle

ISBN: 978 90 6112 941 7

Aantal Pagina's: 428

Uitvoering: Gebonden

Meer van de auteur(s):

De islamisering van onze cultuur

Paperback

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer