De afslankguru

De afslankguru

De afslankguru — Patty Harpenau

€ 17,95

E-book
Hoe word je slank, gezond en gelukkig?

 

Afslanken… het is een verhaal apart. Want je raakt de kilo’s kwijt, maar even snel zitten diezelfde kilo’s plus een extra bonus er weer aan. Want van verkeerd afslanken of crashdiëten word je eerder dik, dan blijvend slank met het gehate jojo effect tot gevolg.

 

Wat is dan de oplossing? De Afslank Guru beschrijft een goed en gezond eetpatroon, met een slanke, gezonde en gelukkige lifestyle die je helpt het verschil te begrijpen tussen voeding en vulling. Het boek geeft eetschema’s met ondersteuning van kruiden, slimme combinaties die een gezondheid en blijvend laag gewicht bevorderen en helpt een positieve en gelukkige levenshouding te vinden.

 

Martha Green is een succesvol schrijfster over gezondheid, voeding en lifestyle. Ze heeft alles op de rit, behalve haar gewicht. Als haar echtgenoot haar verlaat stort de veilige wereld die ze heeft opgebouwd in elkaar. Zoals gewoonlijk zoekt ze haar heil en troost in de keuken en aait ze haar hart met een crème brûlée, het wijze levensrecept van haar moeder. Het helpt voor even, maar dan ziet ze zichzelf in de spiegel en dringt het tot haar door dat er een nieuw leven op haar wacht. Haar uitgever en beste vriend, Simon Grey, stuurt haar naar een heuse Afslank Guru. Deze leert haar dat voeding meer is dan eten. Hij vult haar hart, vernieuwt haar ziel en deelt zijn verwonderlijke ayurvedische kennis met haar. Zo belandt Martha in een wereld waarin liefde niet langer voeding is en ontdekt zij zijn motto: leven is liefde en liefde is leven.

 

Ga met Martha Green op reis. Een reis waarin je niet alleen ontdekt wat het beste is voor jezelf en waar je moeiteloos mee kunt afslanken, maar ook wat de helende werking is van acceptatie, liefde en geluk.

ISBN: 978 90 4520 799 5

Aantal pagina's: 200

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 13-06-2017

Meer van de auteur(s):

De afslankguru

Hemel op aarde