Criminal Minds: Mindgames

Criminal Minds: Mindgames

Criminal Minds: Mindgames — Max Allan Collins

€ 9,95

Uitverkocht
Ze zijn lid van de Behavioral Analysis Unit, een team van FBI-experts dat de taak heeft om de gedachtegang van de meest verknipte criminelen te analyseren, en op hun acties te anticiperen voordat ze opnieuw toeslaan.


Het BAU-team wordt naar Lawrence in Kansas gestuurd om onderzoek te doen naar een aantal moorden onder de plaatselijke daklozenbevolking. De slachtoffers zijn allemaal pas gedoucht, net gesoigneerd en in nieuwe kleding gestoken. Volgens teamlid Jason Gideon zijn het zorgvuldig geënsceneerde moorden op geïsoleerde locaties die zijn ontsproten aan de zieke geest van een of meerdere unknown subjects.


Wanneer het BAU-team met een tweede, in eerste instantie niet-gerelateerde misdaad geconfronteerd wordt, de ontvoering van een jonge erfgename, ontdekt Gideon lugubere verbanden ondanks de verschillen in de manier waarop de dader te werk is gegaan. Het is zaak om het slachtoffer zo snel mogelijk te vinden voor ook zij speelbal wordt van de zieke geest van een paar daders die al meerdere afgrijselijke moorden op hun geweten hebben


ISBN: 978 90 4520 097 2

Aantal pagina's: 224

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 29-08-2012

Meer van de auteur(s):

Criminal Minds: Mindgames