Pep Guardiola

Pep Guardiola

Pep Guardiola — Martí Perarnau

€ 19,99

E-book
Pep Guardiola: De metamorfose van een voetbaltrainer neemt de lezer mee op een reis door drie seizoenen vol actie waarin Bayern binnenlandse records wegvaagde en toch moeite had om eenzelfde dominantie in Europa te laten zien; inclusief een analyse van Guardiola’s managementstijl aan de hand van cruciale momenten op en naast het veld.


Perarnau onthult hoe Guardiola als trainer bij Bayern bleef groeien ondanks de mislukte poging om de UEFA Champions League, de ultieme prijs binnen het Europese voetbal, binnen te halen. Ook onderzoekt hij Guardiola’s beslissing om Duitsland te verlaten voor een uitdaging bij Manchester City en hoe zijn managementstijl in de Premier League zich verder zal doorontwikkelen.


Dit is meer dan het verhaal van drie seizoenen bij een van de grootste clubs in het voetbal. Het is een portret dat verdergaat waar Herr Pep ophoudt, en een analyse van een trainer en zijn voetbalfilosofieën die de wereld hebben veroverd.


Over Herr Pep: ‘Inzichtelijk’ – The Guardian ‘Een van de meest invloedrijke sportboeken van de komende jaren’ – Scotland Now


ISBN: 978 90 4521 412 2

Aantal pagina's: 400

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 20-03-2017

Meer van de auteur(s):

Pep Guardiola

Herr Pep Nu €10,00