Herr Pep Nu €10,00

Herr Pep Nu €10,00

Herr Pep Nu €10,00 — Martí Perarnau

van € 20,99 voor € 10,00

E-book
Op uitnodiging van Guardiola heeft Perarnau de Catalaanse coach, zijn staf en zijn sterrenteam geschaduwd tijdens trainingen en wedstrijddagen. Hij maakte mee hoe Bayern, op weg naar de dubbel, het

Duitse puntenrecord in de competitie verpulverde, maar ook hoe ze werden vernederd door Real Madrid in de halve finale van de Champions League.

 

Perarnau is bij Guardiola wanneer alle grote clubs ter wereld naar zijn gunsten dingen tijdens zijn sabbatical in New York. Guardiola vertelt openhartig en in detail over de radicale en tactische veranderingen

gedurende het seizoen. Perarnau heeft exclusieve en fascinerende gesprekken met bepalende spelers als Arjen Robben, Manuel Neuer, Philipp Lahm, Thiago Alcântara en Bastian Schweinsteiger.

 

Maar Herr Pep is meer dan het verslag van een seizoen, het is bovenal een uniek en indrukwekkend portret van een van de grootste voetbalcoaches ooit. Guardiola vertelt over zijn carrière als speler, zijn leermeesters Cruijff en Van Gaal, de succesjaren bij Barcelona, Messi, zijn obsessie voor de details, zijn onverzettelijke zoektocht naar perfectie en wat hem uiteindelijk voor Bayern München heeft doen kiezen. Een must voor elke voetbalfan!

ISBN: 978 90 4521 012 4

Aantal pagina's: 432

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 22-06-2015

Meer van de auteur(s):

Pep Guardiola

Herr Pep Nu €10,00