Nieuws

Niets dan de wereld

Niets dan de wereld - Leah Hager Cohen

€ 19,95Aan de rand van het bos, op het terrein van een gesloten ‘vrije school’ en opgevoed door een charismatische vader en zijn jongere vrouw, beleven Ava en haar broer Fred een zorgeloze en schijnbaar idyllische jeugd – ze leven in een wereld die grotendeels bepaald wordt door hun verbeelding, fantasie en eindeloze kinderavonturen.
 
Tientallen jaren later, als Ava bericht krijgt dat haar broer in de gevangenis zit op verdenking van een gruwelijke moord, probeert ze in paniek te reconstrueren wat er in werkelijkheid gebeurd is. Fred is altijd anders geweest, hij had zonder twijfel beperkingen, maar werd altijd door zijn ouders gekoesterd en beschermd tegen de buitenwereld.
 
Nu zijn hun ouders er niet meer, zijn broer en zus uit elkaar gegroeid, is er een jongetje gestorven en zit Fred in de gevangenis. Ava vraagt zich af of het haar taak is om haar broer te redden? Is zij verantwoordelijk voor zijn daden? Niets dan de wereld is een aangrijpende, ontroerende en beelden geschreven roman die gaat over hoeveel en wat broers en zussen elkaar verschuldigd zijn.
 
‘Cohen biedt een fascinerende en tragische analyse van hoe moeilijk het kan zijn om iemand anders ooit door en door te leren kennen.’ – Booklist
 Categorie:(Literaire) romans

ISBN: 978 90 4520 705 6

Aantal Pagina's: 336

Uitvoering: Paperback


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer