Breekbare uren

Breekbare uren

Breekbare uren — Leah Hager Cohen

€ 19,95

Uitverkocht
De familie Ryrie wordt met een tragisch verlies geconfronteerd: de dood van hun nog maar 57 uur oude, derde kind. Zonder woorden om hun verdriet te uiten proberen de ouders, John en Ricky, de draad van het leven weer op te pakken. Ze doen het niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun twee kinderen voorkomen als er weinig is veranderd - alsof ook hun huwelijk en familie nog altijd intact zijn. Maar in de nasleep van de dood van de baby, komt er behalve lang onderdrukte onzekerheid over hun relatie ook een pijnlijk geheim bovendrijven.


De kinderen, de tienjarige Biscuit en de dertienjarige Paul, beginnen zich als reactie op de niet-uitgesproken spanningen ieder op hun eigen merkwaardige manier te uiten. Maar als de vier gezinsleden zich afzonderen in hun individuele verwerkingsproces, dient er zich een onverwachte bezoeker aan, iemand die als katalysator fungeert en de familie de oogkleppen afneemt. Laag voor laag wordt duidelijk welke rol ieder familielid heeft in het onbeschrijfelijke verdriet dat hun ten deel valt en hoe zij elkaar nodig hebben om het ondraaglijke te kunnen dragen.


'Cohens beeldschone proza, een meedogenloze en prachtige uitvergroting van het dagelijks leven van de familie Ryrie betovert de lezer.' - Library Journal


ISBN: 978 90 4520 190 0

Aantal pagina's: 368

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 13-06-2017

Meer van de auteur(s):

Niets dan de wereld

Breekbare uren