De laatste Punisher

De laatste Punisher

De laatste Punisher — Kevin Lacz

€ 19,99

E-book
De laatste Punisher is het aangrijpende en persoonlijke verslag van Kevin Lacz, een Navy SEAL die samen met American Sniper Chris Kyle lid was van het beruchte SEAL Team 3. Hij neemt de lezer mee op zijn uitzending; van zijn eerste missie tot zijn eerste succesvolle schot op een terrorist, tot zijn terugkeer naar de Verenigde Staten, waar hij zichzelf speelde in de door Clint Eastwood geregisseerde film American Sniper.


Het hoogtepunt van deze unieke kijk in de wereld van geheime missies achter vijandelijke linies, is de bloedige strijd om de Iraakse stad Ramadi in 2006. De hitte, de geuren en de constante dreiging van dodelijke aanvallen komen door de levendige schrijfstijl tot leven, en zorgen ervoor dat de lezer zich midden in de gebeurtenissen waant. Momenten van verveling tijdens missies, waarin de snipers niets anders te doen hebben dan in de moordende zon hun doelwitten observeren wisselen elkaar af met passages waarin de kogels je zo levensecht om de oren vliegen dat je wilt wegduiken in je stoel.


Hoewel Navy SEALS vaak afgeschilderd worden als brute moordmachines, laat Lacz zien dat er veel meer achter dit – gedeeltelijk onterechte – imago schuilgaat. De meesten van hen zijn niet alleen getrainde moordenaars, maar ook topatleten, hoger opgeleid en toegewijde echtgenoten. De band die ze met hun kameraden hebben, is hechter dan bij welke andere eenheid dan ook en hun trouw aan het land dat zij dienen is onwankelbaar. Daardoor heeft dit boek een bijzondere, vaak inspirerende boodschap, tussen de testosteron-aangedreven gevechten door. De laatste Punisher is een rauw maar eerlijk verslag van een geboren krijger die geen moment aarzelde toen zijn land en de waarden waar het voor staat werd aangevallen.


ISBN: 978 90 4521 485 6

Aantal pagina's: 320

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 12-10-2017

Meer van de auteur(s):

De laatste Punisher