Tekenen met Jill

Tekenen met Jill

Tekenen met Jill - Jill Schirnhofer

€ 14,99Iedereen kan tekenen! Dat is het motto van Jill en haar boek Tekenen met Jill.


Het staat vol met handige tips& tricks om de door haar zo typerende meisjes te leren tekenen, en nog veel meer! Van heerlijke taartjes tot de coolste jurkjes en meest schattige dieren. Met Jills tekentips gaat dit zeker lukken! Er is genoeg ruimte om de tekeningen zelf aan te vullen, na te tekenen en in te kleuren, om zo je techniek te perfectioneren en verbeteren. Bovendien kun je je helemaal uitleven in het pimpen van jurkjes en high heels of bijvoorbeeld bij het ontwerpen van eigen unieke parfumflesjes!


Jill tekent van jongs af aan en heeft een heel eigen stijl. Ze daagt haar jonge fans uit om creatief te zijn en hun fantasie te gebruiken. Want zoals Jill altijd zegt: in jouw wereld kan alles! Tekenen met Jill neemt je mee in de fantasierijke wereld van Jill en staat vol ideeën, tips, foto’s en illustraties die laten zien dat je met simpele basis technieken alles kunt tekenen wat je in je hoofd hebt!


ISBN: 978 90 4520 974 6

Aantal Pagina's: 128

Uitvoering: Paperback

Verschenen : 27-10-2015

Meer van de auteur(s):

Kleuren met Jill - 30 kleurkaarten om te versturen.

Paperback

Iedereen kan tekenen met Jill

Paperback

Meer tekenen met Jill

Paperback

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer