Knutselen met Jill

Knutselen met Jill

Knutselen met Jill — Jill Schirnhofer

€ 13,10
Verdeeld over 5 hoofdstukken komen in totaal ruim 30 verschillende knutsels aan bod.

In Give it with love maken we zelf cadeautjes; voor je BFF, je moeder, of voor jezelf. In het hoofdstuk Party, party staat het bakken en versieren centraal. De geheimen achter Jill-klassiekers en favorieten als lipgloss en zeep maken komen aan bod in Beauty-basics en in Fashion fantastic leer je hoe je je kleding kunt pimpen en hoe je fashionable accessoires maakt. In Home sweet home ten slotte geeft Jill je alle tips en tricks voor een gezellige kamer.

De 25 verschillende projecten worden stap-voor-stap uitgelegd door middel van duidelijke tekeningen en werkbeschrijvingen. Bovendien is er voor iedereen een project te vinden door de drie verschillende moeilijkheidsniveaus; van makkelijk tot wat moeilijker. De projecten zijn (zelfstandig) te maken voor kinderen vanaf 8 jaar, en met wat hulp van een handige ouder voor kinderen vanaf 6 jaar.

Natuurlijk krijgen alle projecten de bekende Jill-touch en zijn ze te maken met producten die je meestal toch al in huis hebt of die eenvoudig aan te schaffen zijn


ISBN: 978 90 4521 108 4

Aantal pagina's: 128

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 27-10-2016

Meer van de auteur(s):

Mijn vriendenboek - Superleuk invulboek voor al je BFF's