De schaakman

De schaakman

De schaakman — Jeffrey B. Burton

€ 19,95

E-book
Washington wordt opgeschrikt door een aantal gruwelijke moorden waarbij een schaakstuk in de wond van het slachtoffer is gestoken. Bij het hoofdkantoor van de FBI gaan alle alarmbellen rinkelen; enkele jaren daarvoor is er op precies dezelfde wijze een aantal moorden gepleegd, maar de zaak van ‘de Schaakman’ is nooit opgelost.


Ex-FBI special agent Drew Cady wordt teruggeroepen om te voorkomen dat de koelbloedige en meedogenloze moordenaar nog meer slachtoffers maakt en tussen hun vingers door glipt. Hij heeft de meeste kennis van de zaak aangezien hij op het punt heeft gestaan de moordenaar te ontmaskeren. Cady, die behalve geestelijk ook lichamelijk letsel aan de zaak overgehouden heeft, is erop gebrand om de zaak voor eens en voor altijd af te sluiten.


En naarmate Cady dieper in het verleden graaft, komen er ook steeds meer aanwijzingen en sporen boven water die hem naar de Schaakman leiden. Tegelijkertijd rijst echter de vraag of de recente moorden wel door de Schaakman gepleegd zijn of dat die schaakmat is gezet door een copycat…?


‘Ik zou je van harte aanraden dit boek helemaal boven aan je leeslijst te zetten. Je zult niet teleurgesteld worden.’ – Suspense Magazine


ISBN: 978 90 4520 348 5

Aantal pagina's: 320

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 31-01-2013

Meer van de auteur(s):

De schaakman