Voetbalhelden

Voetbalhelden

Voetbalhelden — Grant Wahl

€ 19,99

E-book
In Voetbalhelden stelt Grant Wahl de vraag: ‘hoe krijgen echte topvoetballers het spel onder de knie?’ centraal. Door (internationale) spelers op alle sleutelposities de revue te laten passeren, onthult Wahl hoe topspelers en -coaches zowel op als naast het veld hun strategie bepalen en die onder hoge druk in praktijk brengen.


Voetbalhelden is de ultieme gids voor fans van het voetbal van nu. Dit boek onthult wat spelers en managers denken, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. Het geeft een echte blik achter de schermen en laat je meekijken met de gedachten en de afwegingen van de knapste koppen binnen de sport en vormt een ware goudmijn voor supporters, ongeacht het team dat ze steunen – of dat nu Ajax, een Amerikaans team of Manchester United is – en ongeacht de competitie – of het nu om de Eredivisie of de Wereldbeker gaat.


Voetbaljournalist Grant Wahl volgt topspelers uit de hele wereld en onderzoekt hoe ze hun werk doen. Voetbalhelden is doordrongen van verhelderende inzichten van spelers over hoe doelmannen, verdedigers, middenvelders en aanvallers individueel en als eenheid functioneren om topprestaties te leveren en de overwinning te behalen.


Voetbalhelden bevat een diepgaande analyse van de voetbalsport en een schat aan informatie voor iedere voetballiefhebber. Dit boek zal de manier waarop fans, spelers, coaches en liefhebbers naar de sport kijken voorgoed veranderen.


ISBN: 978 90 4521 329 3

Aantal pagina's: 320

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 25-06-2018

Meer van de auteur(s):

Voetbalhelden