Stad van inkt

Stad van inkt

Stad van inkt — Geoff Nicholson

€ 15,00

Uitverkocht

E-book
Stad van inkt is een onconventionele thriller waarin een door cartografie bezeten winkelbediende, een brutale fotografe, een kruimeldief met ambities en een meedogenloze maar gevoelige moordenaar en zijn handlanger met elkaar te maken krijgen.


Maar het is niet het lot dat deze personages met elkaar linkt, maar iets dat veel huiveringwekkender is: uit het niets duiken er in een vervallen stad zonder naam verwarde vrouwen op, ze zijn allen van de straat geplukt en worden nadat er over hun hele rug afzichtelijke en enorme plattegronden getatoeëerd is weer vrijgelaten.  


Zak Webster, winkelbediende in een plattegrondwinkel, ziet vanachter de toonbank hoe een van die vrouwen haar toegetakelde rug ontbloot en ze vervolgens door een man in een aftandse Cadillac gesleurd wordt die er met hoge snelheid weer vandoor gaat. Zak wordt daarna – mede door zijn nieuwsgierige vriendin Marilyn – tegen wil en dank de criminele onderwereld in gesleept. Naarmate de twee er dieper in getrokken worden, wordt duidelijk dat Marilyn er op haar eigen manier al mee verbonden is.


ISBN: 978 90 4520 620 2

Aantal pagina's: 344

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 14-04-2015

Meer van de auteur(s):

Stad van inkt