Gewillig

Gewillig

Gewillig — Emma Chase

€ 12,95

Uitverkocht
Gewillig is het zinderende vervolg op haar spetterende eerste roman en pakt het verhaal van Kate en Drew twee jaar later op, nu verteld vanuit het gezichtspunt van Kate.


 


 


 


 


Je hebt twee soorten mensen op deze wereld. Het soort mensen dat wat passief is en de mensen die gelijk actie ondernemen. Ik heb altijd eerst de kat uit de boom gekeken. Ik ben altijd voorzichtig, en houd van plannen. Dat veranderde nadat ik Drew Evans leerde kennen. Hij was altijd zo volhardend. En zo zeker van zichzelf – en van mij.


Maar niet alle stellen zijn voor altijd gelukkig. Had jij gedacht dat Drew en ik het ultieme liefdessprookje tegemoet gingen? Nou, ik ook. Nu sta ik voor een keuze, de belangrijkste keuze in mijn leven. Drew heeft al gekozen. Sterker nog, hij wilde voor ons allebei kiezen. Maar je weet dat dat simpelweg niet mijn stijl is. Daarom ben ik terug naar Greenville gekomen.


Alleen. Nou ja, soort van alleen…Ik ben erachter gekomen dat oude gewoonten moeilijk slijten en dat je somsterug moet naar het begin om vooruit te kunnen komen.


ISBN: 978 90 4520 640 0

Aantal pagina's: 256

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 13-06-2017

Meer van de auteur(s):

Geketend

Getemd

Gewillig

Gebonden