Gebonden

Gebonden

Gebonden — Emma Chase

€ 13,99

Uitverkocht
Drew Evans is knap en zelfverzekerd, hij maakt dagelijks miljoenendeals en hij windt de mooiste vrouwen van New York met zijn glimlach om zijn vinger. De vraag is waarom hij zich dan al zeven dagen, diep ongelukkig en gedeprimeerd, opgesloten heeft in zijn appartement. Hij zegt dat hij griep heeft. Maar wij weten wel beter.

 

Kate Brooks is briljant, beeldschoon en ambitieus. Als ze aangenomen wordt als partner bij de investeringsbank van Drews vader, wordt Drews flamboyante leventje volledig overhoop gegooid. Ze blijkt een geduchte en verontrustende concurrent op de werkvloer. Het feit dat hij zich tot haar aangetrokken voelt, leidt alleen maar af, maar dat ze niet ingaat op zijn avances vindt hij nog het meest frustrerend.

 

Gebonden is een spetterende, gepassioneerde en scherpe roman over een man die veel van vrouwen weet… maar niet zo veel als hij denkt. Naarmate hij zijn verhaal vertelt, komt Drew erachter dat degene die hij het meest verafschuwt ook degene is die hij meer dan wie ook begeert.

 

‘De personages die Emma Chase creëert zijn geweldig, een van de beste boeken van 2013.’ – Tessa, Books Wine Food

 

ISBN: 978 90 4520 786 5

Aantal pagina's: 256

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 29-07-2014

Meer van de auteur(s):

Geketend

Getemd

Gewillig

Gebonden