De illusionist

De illusionist

De illusionist — Drew Chapman

€ 19,95

Uitverkocht

E-book
Garrett Reilly ziet wat anderen niet zien: cijfers, patronen, een land aan de rand van de afgrond. In Ondergronds heeft hij dankzij zijn talent weten te voorkomen dat een grootschalig internationaal conflict uitbrak. Dat heeft er echter ook voor gezorgd dat hij een gezochte man is geworden; gezocht door terroristische groeperingen maar ook door de Amerikaanse regering.


Reilly ontdekt dan een serie gebeurtenissen die leiden tot een logistieke bom, een kwaadaardig virus dat ver weggestopt zit in het Amerikaanse economische systeem. Een virus met de kracht om sociale en economische structuren die het land overeind houden lam te leggen. Banken zouden hun deuren moeten sluiten, er zouden lange rijen ontstaan bij pompstations, winkelschappen zouden leeg raken, totale chaos zou binnen een paar dagen uitbreken.


Reilly en zijn ondergrondse team komen opnieuw bij elkaar om vijandige aanvallen van verschillende kanten af te slaan: een gehavend Rusland dat erop gebrand is zijn instortende rijk overeind te houden, een cybergenie die het op Reilly gemunt heeft en een femme fatale die alles op alles zet om een nieuwe wereldorde te stichten. Met de ophanden zijnde internationale cyberdreigingen, de onzekerheid over loyaliteit en zijn eigen persoonlijke relaties in zijn achterhoofd, moet Reilly met alle risico’s van dien vertrouwen op de mensen om hem heen. Er is maar een klein zetje nodig om een kaartenhuis te doen instorten.


ISBN: 978 90 4521 193 0

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 31-03-2016

Meer van de auteur(s):

Ondergronds

De illusionist