Gezonde huid van binnenuit

Gezonde huid van binnenuit

Gezonde huid van binnenuit — Dr. Whitney Bowe

€ 24,99
Dr. Whitney Bowe is een internationaal vermaarde dermatoloog en onderzoeker. Zij presenteert een 21-daags programma om de gezondheid en schoonheid van je huid te optimaliseren en laat het verband zien tussen gezonde darmen en een stralende, gave huid.


In Gezonde huid van binnenuit laat dr. Whitney Bowe haar lezers zien dat een gezonde huid niet iets oppervlakkigs is. Als pionier op het raakvlak van de darmen, hersenen en huid legt ze uit dat het spectrum
van huidaandoeningen – van hardnekkige acne en rosacea tot psoriasis, eczeem en voortijdige veroudering
– uitingen zijn van onregelmatigheden die hun oorsprong vinden in de darmen. Lasers, scalpels, crèmes en behandelplannen kunnen niet de gezonde, stralende huid garanderen die we allemaal willen hebben.


Dr. Bowe richt zich daarom op het microbioom – waar miljarden microben via de hersenen met je huid ‘spreken’ – en benadrukt het verband tussen slaap, stress, eetpatroon, de maag-darmgezondheid en de gezondheid van je huid.


Gezonde huid van binnenuit bevat een simpele uitleg van de wetenschap, praktische doe-het-zelf-huidverzorgingstips en een 21-daags programma dat je leven zal veranderen – dit boek is een routekaart
naar een mooie huid van binnenuit en van buitenaf.


ISBN: 978 90 4521 991 2

Aantal pagina's: 453

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 8 januari 2019

Meer van de auteur(s):

Gezonde huid van binnenuit