Survivalkit voor baby's eerste jaar

Survivalkit voor baby

Survivalkit voor baby's eerste jaar — Dr.Robert Hamilton

€ 19,99
Met het internetfilmpje waarop te zien was hoe kinderarts Robert Hamilton een huilende baby troostte, werd hij in één klap een sensatie op YouTube, met vijftien miljoen views in tien dagen.


In Survivalkit voor baby’s eerste jaar  voorziet dr. Bob ouders van duidelijk, verstandig, hartelijk advies voor het eerste jaar met hun baby. Dr. Bob laat in dit boek met de overtuiging en de autoriteit van een ervaren kinderarts, maar vooral ook met zijn kalme, charmante en rustgevende benadering, die hem tot YouTube-sensatie maakte, zien dat de eenvoudige benadering vaak de beste is. Geen ingewikkelde theorieën, angst opwekkende studies of verontrustende handleidingen, maar kalme, praktische en eenvoudige adviezen en vooral gezond verstand van een professional – en ervaringsdeskundige


Dr. Robert Hamilton brengt dertig jaar ervaring als kinderarts, vader en opa mee naar zijn boek. Zijn advies is wetenschappelijk onderbouwd, ietsje retro en gericht op een ondersteunende en gezonde ontwikkelingsomgeving voor baby én ouders. Met dr. Bob aan hun zij kunnen ouders het eerste levensjaar van hun kindje vol gezond verstand, zelfvertrouwen en rust aan.


ISBN: 978 90 4521 661 4

Aantal pagina's: 336

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 27 november 2018

Meer van de auteur(s):

Survivalkit voor baby's eerste jaar