Adem in, adem uit

Adem in, adem uit

Adem in, adem uit — Dominique Antiglio

€ 17,99
Sofrologie is het nieuwe mediteren. Ontspanning voor lichaam en geest met eenvoudige oefeningen voor thuis, in de auto of op het werk.


Dit boek leert je met eenvoudige oefeningen die overal te doen zijn, ontspannen en gefocust te blijven, ook op momenten dat je het het meest nodig hebt.


In een wereld die aan ons voorbij raast, waarin we alles willen doen in veel te weinig tijd en waarin zowel jong als oud steeds meer last heeft van spanning en stress door werk, school, social media en andere verplichtingen die wij onszelf lijken op te leggen, is ook de behoefte aan manieren om te leren ontspannen groter dan ooit. Sofrologie is een methode die met een combinatie van ademhalingstechnieken, geleide meditatie, mindfulness en visualisatie uitkomst biedt.


Het is een relaxatiemethode voor lichaam en geest, met name gericht op fysieke ontspanning middels dynamische ontspanningsoefeningen: focus op je ademhaling en visualisatie van positieve beelden.


Bij spanning, stress, somberheid, angst, weinig zelfvertrouwen, concentratieproblemen en slapeloosheid helpt sofrologie je lichaam en geest in harmonie te brengen. Het is een ontspanningsmethode die ook zeer geschikt is voor jonge kinderen. Al vanaf zevenjarige leeftijd kan ermee gewerkt worden en resulteert het in een gevoel van welzijn, harmonie, autonomie en zelfvertrouwen.


‘Sofrologie is het nieuwe mindfulness’ Welingelichtekringen.nl


‘Sofrologie is groot nieuws in de wellnesswereld’ELLE


 ‘Ik hou van Antiglio, zij is rustgevend!’ The Times


‘Sofrologie kun je dagelijks beoefenen, in je eigen tijd, wanneer het jou het beste uitkomt, op je eigen wijze.’Harper’s Bazaar


Helaas staat er een fout in Adem in, adem uit. Op pagina’s 123 en 129 staan verkeerde afbeeldingen.


Klik hier voor een download van de correctiepagina’s .Mocht u deze liever per mail willen ontvangen, dan kunt u een exemplaar aanvragen bij: marketing@karakteruitgevers.nl


ISBN: 978 90 4521 641 6

Aantal pagina's: 240

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 12-11-2018

Meer van de auteur(s):

Adem in, adem uit