Patiënt 302

Patiënt 302

Patiënt 302 — David S. Khara

€ 17,95

Uitverkocht

E-book
Polen 1942. Concentratiekamp Stutthof. Het hoofd van de SS heeft een geheime ontmoeting met de jonge wetenschapper Viktor Bleiberg, die het belangrijkste experiment van het Derde Rijk leidt.


Verenigde Staten, heden. Jeremy Novacek is een jonge, cynische beurshandelaar. Hij is weliswaar zeer succesvol, zes maanden eerder heeft hij een gigantische slag geslagen, maar ook alcoholist en depressief.
Op een dag krijgt hij bezoek van twee militairen die berichten dat zijn vader – met wie hij al jarenlang geen contact meer heeft gehad – is overleden. Zijn vader had een hoge rang in de U.S. Air Force en is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen en er zijn signalen die erop wijzen dat Jeremy de volgende zal zijn…


Tegelijkertijd, bij Langley in Virginia, vermoordt een Mossad-agent een spion na een gewelddadige ondervraging. Gewapend met de informatie die hij de man heeft ontfutseld, gaat hij op weg naar het volgende deel van zijn missie, het bewaken van Jeremy Novacek.


Een keten van razendsnelle verwikkelingen en verschrikkelijke onthullingen, die hun oorsprong vinden in de zwartste bladzijden van de Europese geschiedenis, wordt in beweging gezet…


ISBN: 978 90 4520 093 4

Aantal pagina's: 296

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 14-12-2011

Meer van de auteur(s):

Eenheid 731

Patiënt 302