Oh, zit dat zo! - De wetten van de natuur

Oh, zit dat zo! - De wetten van de natuur

Oh, zit dat zo! - De wetten van de natuur - Daniel Tatarsky

€ 12,95Voor alle liefhebbers van Willem Wever, Quest en Checkpoint

 

 

Oh zit dat zo? – De wetten van de natuur behandelt 50 spannende vraagstukken uit de natuur- en scheikunde die perfect aansluiten op het basisschool vak Natuur & techniek. Het zijn experimenten die je thuis kunt uitvoeren (nou ja, bijna alles!). Maak met deze experimenten indruk op jong en oud. Monden zullen openvallen als je de truc met het balancerende colablikje doet, iedereen zal naar adem snakken als je een tafelkleed van tafel trekt en alles gewoon op zijn plaats blijft staan, en ze zullen zich ongelovig in de ogen wrijven als je laat zien hoe je een gekookt ei in een melkfles krijgt.

 

Oh zit dat zo? – De wetten van de natuur is het eerste deel in een leuke informatieve serie boeken voor kinderen vanaf 8-9 jaar. In de serie worden principes uit de natuurwetenschap en in latere delen de wiskunde, astrologie en psychologie uitgelegd en van aansprekende en spannende voorbeelden voorzien.

 

* eerste deel van een serie non-fictie boeken voor kinderen

* op een toegankelijke wijze worden ‘saaie’ en ‘stoffige’ onderwerpen spannend en interessant gemaakt


ISBN: 978 90 4520 713 1

Aantal Pagina's: 128

Uitvoering: Gebonden

Verschenen : 26-11-2013


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer