Golf van geweld

Golf van geweld

Golf van geweld — Claude Berube

€ 19,95

Uitverkocht

E-book
'Connor Stark is de interessantste held sinds Tom Clancy's Jack Ryan.' - Amazon.com


Connor Stark was een paria, een man zonder thuisland, een voormalig marineofficier wiens carrière abrupt tot een einde kwam nadat hij voor de krijgsraad oneervol werd ontslagen. In zijn huis in het vredige Schotland is hij vastberaden zijn verleden achter zich te laten, totdat moorden, politieke steekspelletjes en onrust in het Midden-Oosten hem er onverwachts mee confronteren.


De nieuwe Amerikaanse ambassadrice van Jemen, C.J. Sumner, moet zien te voorkomen dat piraten schepen blijven kapen in de Golf van Aden bij Jemen en vraag Stark daarbij om hulp. Tijdens een gesprek met de eigenaar van een Jemenitische rederij en hoofd van de machthebbende familie, komt Stark erachter dat het land een nog veel grotere dreiging boven het hoofd hangt.


Special Agent Damien Golzari doet onderzoek naar de moord op de zoon van een lid van het State Department als hij op illegale handel in qat stuit, waarbij illegale Somalische vluchtelingen in de VS betrokken zijn. Het spoor leidt ook hem naar Jemen, waarna Stark en Gozari de handen ineen moeten slaan om te voorkomen dat de gebeurtenissen in de Golf van Aden tot een mondiaal conflict escaleren...


Claude Berube heeft niet alleen een bloedstollende, maar ook een zeer actuele en realistische thriller geschreven over de piraterij in de Golf van Aden. Golf van geweld kan zich moeiteloos meten met het werk van zijn voorganger bij Naval Institute Press, Tom Clancy. Een must voor fans van intelligente actiethrillers.


ISBN: 978 90 4520 170 2

Aantal pagina's: 352

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 13-06-2017

Meer van de auteur(s):

Golf van geweld