Onderwereld

Onderwereld

Onderwereld — Christopher Hyde

€ 12,95

Uitverkocht

E-book
In Onderwereld doen twee Japanse speleologen in een karstgebied nabij het plaatsje Subrano in voormalig Joegoslavië een fascinerende en opzienbarende archeologische ontdekking: ze vinden een aantal mysterieuze grottekeningen van een onbekend, prehistorisch volk. Er wordt snel een expeditieteam samengesteld met ’s werelds meest vooraanstaande experts op archeologisch gebied en zodra de groep compleet is, dalen ze in de grot af.


Tijdens de onderzoekingen van de expeditie vindt er een aardbeving plaats en wordt de enige uitgang naar de oppervlakte hermetisch afgesloten. Nadat het stof is neergedaald, blijkt dat niet alle expeditie-leden het hebben overleefd. De overgebleven leden van de expeditie stuiten in hun zoektocht naar een uitweg op een oeroude ondergrondse rivier en beginnen de bedding te volgen in de hoop dat ze op die manier een uitweg vinden.


De rivier voert hen echter steeds dieper de ingewanden van de aarde in, waar ze, opgesplitst en steeds verder uitgedund, vechtend tegen de angst voor altijd opgesloten te zijn, worden geconfronteerd met verschrikkingen die elk voorstellingsvermogen te boven gaan…


ISBN: 978 90 4520 137 5

Aantal pagina's: 312

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 29-08-2012

Meer van de auteur(s):

Onderwereld