Fitness food

Fitness food

Fitness food — Christian Coates

€ 19,99
De duidelijke en no-nonsense benadering van Fitnessfood, gecombineerd met up-to-date kennis op gebied van voeding, is de manier om nog meer uit je training te halen.


Het boek biedt inzicht in het op maat maken van menu’s voor mensen met verschillende sport- en fitnessdoelen. Immers: voor de opbouw van spieren moet je andere voedingsstoffen en andere hoeveelheden tot je nemen dan voor het stabiliseren van je gewicht of als je wilt afvallen.


De unieke opbouw van Fitnessfood, aangeduid met de termen Verander, Balans en Bouwen, helpt de gerechten eenvoudig aan te passen aan de individuele behoefte en het trainingsdoel. Elk recept kan op drie verschillende manieren worden gemaakt, waardoor het makkelijk is smakelijke maaltijden met familie en vrienden te eten zonder het eigen trainingsprogramma uit het oog te verliezen. Het boek bevat eenvoudig te volgen eetplannen die zijn ontworpen met specifieke doelen in gedachten: gewichtsverlies, duurzaamheid, spieropbouw of gewoon een gezonde levensstijl.


Het eerste deel biedt informatie, zodat je zelf de kennis hebt om je eetpatroon aan te passen aan je fitnessdoelen. Het tweede gedeelte biedt een keur aan heerlijke recepten voor ieder moment van de dag. De gezonde, makkelijk te maken en inspirerende recepten zijn zo ontworpen dat elke smakelijke maaltijd ook direct een bijdrage levert aan het uiteindelijke doel.


• Leer het verschil tussen goede en slechte koolhydraten


• Welke proteïnes zijn de beste bouwstoffen voor een actief lichaam


• Wanneer moet ik eten als ik ga sporten?


• Welke voedingsstoffen leveren een actieve bijdrage aan mijn fitnessdoel?


ISBN: 978 90 4521 574 7

Aantal Pagina's: 240

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 15-03-2018

Meer van de auteur(s):

Fitnessfood

Fitness food