Expats

Expats

Expats — Chris Pavone

€ 19,95

Uitverkocht
Kate Moore ziet zich gedwongen te stoppen als geheim agente bij de CIA als haar man een nieuwe baan accepteert in Luxemburg. Ze laat haar dubbelleven achter zich: geen geheimen en ook geen leugens meer, ze kan zich nu volledig op haar gezin richten. De verhuizing is een uitgelezen mogelijkheid voor haar en haar familie om in een vriendelijke Europese stad als expats een nieuw leven te beginnen, een nieuw thuis te stichten, met alles wat daarbij hoort. 


In Luxemburg raken Kate en haar man Dexter bevriend met een ander Amerikaans koppel, Julia en Bill. Ze zijn charmant en sociaal, maar Kate kan het gevoel maar niet onderdrukken dat Julia en Bill niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Ze doen vaag over hun verleden en zijn behoedzaam op een manier waarvan Kate als geen ander weet – ze spreekt uit ervaring – dat die hoort bij mensen die iets te verbergen hebben. 


Haar man Dexter gaat compleet op in zijn werk – hij doet de beveiliging voor een grote bank – en heeft geen idee wat er speelt en omdat Kate haar vak nog niet verleerd is, gaat ze op onderzoek uit. Ze begint Julia en Bill te schaduwen en terwijl ze steeds betere vrienden worden, samen gaan stappen in clubs in Parijs en skiën in de Alpen, komt ze er langzamerhand achter dat ze niet de enige is met een geheim verleden…


ISBN: 978 90 4520 364 5

Aantal pagina's: 368

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 02-05-2012

Meer van de auteur(s):

Het ongeluk

Expats