De Suiker Detox

De Suiker Detox

De Suiker Detox — Brooke & Patricia Alpert & Farris

€ 19,99
De bewijzen dat suiker slecht is voor het lichaam stapelen zich op. Suiker, vooral overmatig gebruik van suiker, verstoort een evenwichtige en natuurlijke opname van vitaminen en mineralen in de darmen. Mensen die veel zoet eten, neigen teveel te eten omdat de suikers op den duur de eetlust niet meer bevredigen. Suikergebruik kan een verslaving worden. Per jaar nemen we per persoon een kleine 40 kilo suiker tot ons. Door suiker overmatig te gebruiken, apart en (verstopt) in allerlei producten, zijn we er verslaafd aan geraakt en ondermijnen we onze gezondheid. Zozeer zelfs dat we er goed ziek van kunnen worden en zelfs onze levensduur erdoor verkorten.

 

De suikerdetox is een zeer praktisch boek dat de gevaren van het eten van suiker -- zowel geraffineerd als ongeraffineerd, kunstmatig én natuurlijk -- inzichtelijk maakt. Het is geschreven door een voedingsdeskundige en een dermatoloog. Juist deze combinatie maakt het boek uniek: suiker heeft een verwoestende uitwerking op je lijf, je huid, je gezicht en je uitstraling.

 

Door middel van een stapsgewijze detox, en handvaten die je helpen suiker op een verantwoorde manier weer aan je dieet toe te voegen, helpt De suikerdetox je voor eens en altijd af te rekenen met de sluipmoordenaar die suiker kan zijn.

ISBN: 978 90 4520 475 8

Aantal pagina's: 304

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 24-02-2014

Meer van de auteur(s):

De suikerdetox

De Suiker Detox