Nieuws

Zwarte lijst

Zwarte lijst - Brad Thor

€ 19,95Ergens in de Verenigde Staten houdt de regering in het diepste geheim een lijst bij. Een zwarte lijst. Leden van het Amerikaans congres krijgen hem nooit te zien, alleen de president en een geheim team van adviseurs is van het bestaan ervan op de hoogte. Als je naam er eenmaal op staat, gaat hij er niet meer vanaf… totdat je komt te overlijden.
 
Iemand heeft de naam van contraterrorisme-agent en ex-Navy seal Scot Harvath op de lijst gezet. En niet alleen die van hem, maar die van iedereen binnen de Carlton Group, zijn opdrachtgever. Met als gevolg dat Harvath de getrainde moordenaars die eropuit zijn gestuurd om hem uit te schakelen van zich af moet zien te schudden zodat hij met zijn nog levende teamleden in contact kan komen.
 
Hij komt er al snel achter dat een van hen zeer gevoelige informatie in handen heeft gekregen waaruit blijkt dat enkele hooggeplaatste figuren binnen het ministerie van Defensie en de NSA de hun beschikbare technologie en wetten misbruiken voor hun eigen sinistere plannen. De vraag is of Harvath kan voorkomen dat de Verenigde Staten getroffen worden door de meest verwoestende terroristische aanval ooit.
 
‘De erfgenaam van Tom Clancy en Robert Ludlum flikt het weer.’ – Chicago Tribune
 
‘Nagelbijtend spannend.’ – The Huffington Post
 Categorie:Thrillers

ISBN: 978 90 4520 565 6

Aantal Pagina's: 352

Uitvoering: Paperback

Meer van de auteur(s):

Operatie Snow Dragon

Paperback

Black Ops

Paperback

Use of force

Paperback

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer