Een maagverkleining. En dan?

Een maagverkleining. En dan?

Een maagverkleining. En dan? — Bibian Visser

€ 19,99
Het leven met een verkleinde maag brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Dit boek geeft houvast aan iedereen die een maagverkleiningsoperatie (een gastric bypass of een gastric sleeve) ondergaat of er over nadenkt een dergelijk ingreep te laten doen.


In Een maagverkleining, en dan? komen diverse aspecten van het kiezen voor een maagverkleining aan bod. Welk proces gaat er aan vooraf? Hoe kom je tot je besluit en hoe bereid je je het beste voor op de operatie?  Welke gevolgen heeft de operatie voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Welke emoties komen er na de operatie om de hoek kijken? Is het bijvoorbeeld raar om de eerste weken na de operatie spijt te hebben? En hoe ga je om met je omgeving die je niet altijd zal begrijpen? Wat  als je toch weer wat aankomt? En nog heel veel meer.


Bibian Visser weet zelf als geen ander hoe het is om met een verkleinde maag te leven. Zij weet in haar boek op een heel praktische en vooral ook no-nonsensemanier de heikele onderwerpen rondom een maagverkleinende ingreep te behandelen en te bespreken. Daarbij schuwt zij geen enkel onderwerp. Ze laat in haar boek zowel deskundigen aan het woord alsook lotgenoten die heel open en eerlijk hun ervaringen delen. Over the good, maar ook over the bad en the ugly.  De met humor en relativering beschreven ervaringen van Bibian, die in 2015 een gastic bypass kreeg, lopen als een rode draad door het boek heen.


ISBN: 978 90 4521 579 2

Aantal pagina's: 224

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 18-09-2018

Meer van de auteur(s):

Een maagverkleining. En dan?