De kleine vegetariŽr

De kleine vegetari√ęr

De kleine vegetari√ęr - Antoinette Hertsenberg - Marion Pluimes

€ 19,95Wie is de kleine vegetariër? Zijn dat al je kinderen, omdat je besloten hebt ze allemaal vegetarisch op te voeden? Of is het één van je kinderen, die (soms op zeer jonge leeftijd) ineens tot het inzicht kwam dat hij of zij geen dieren meer wil eten? Of is er helemaal geen echte vegetariër thuis, maar wil je proberen om eens wat minder vlees te eten, om welke reden dan ook? In welke categorie je jezelf ook plaatst: dit boek is er voor jou.


In De kleine vegetariër geven Antoinette Hertsenberg en diëtiste Marion Pluimes tips, adviezen en vooral heel erg veel lekkere en voedzame recepten voor kinderen van alle leeftijden. Van baby's, peuters en kleuters tot aan tieners; voor iedere groep zijn er lekkere vegetarische recepten, die bovendien - met een beetje hulp - ook door de kinderen zelf gemaakt kunnen worden.


De kleine vegetariër geeft:  • informatie over gezonde en gevarieerde voeding

  • inzicht in het samenstellen van een afwisselende vegetarische maaltijd

  • tips en adviezen over vegetarisch eten tijdens de zwangerschap

  • per leeftijdscategorie aan wat je kind aan voedingsstoffen nodig heeft

  • ruiim 75 originele en gezonde recepten


ISBN: 978 90 6112 809 0

Aantal Pagina's: 144

Uitvoering: Gebonden

Verschenen : 08-06-2010

Meer van de auteur(s):

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer