Nieuws

The Tudors, de koning, de koningin & de maîtresse

The Tudors, de koning, de koningin & de maîtresse - Anne Gracie - Michael Hirst

€ 17,95



Engeland wordt verscheurd door godsdienstige onrusten en veranderende allianties met ander landen, maar Koning Henry VIII is alleen maar bezig met zijn op handen zijnde scheiding van Koningin Katherine van Aragón. De kwestie is van extreme urgentie, aangezien de koning een erfgenaam wenst die zijn koningin hem, na verschillende miskramen, niet kan geven.
Directe aanleiding van de scheiding is Lady Anne Boleys, aan wie Henry zijn hart verliest. Lady Anne is een ware schoonheid, net achttien en in de bloei van haar leven. Maar is hun ontmoeting toevallig of spelen er grotere belangen?

Terwijl de romance tussen Henry en Anne tot bloei komt, breekt een moeilijke tijd aan voor Kardinaal Wolsey, eens namens het koninkrijk belast met het organiseren van diplomatieke besprekingen, maar nu hard bezig met het verkrijgen van goedkeuring van de katholieke kerk om de koninklijke scheiding rond te krijgen. Er is Henry veel aan zijn scheiding gelegen, zelfs het uiteenvallen van de Kerk is een offer dat hij bereid is te brengen...

Een onweerstaanbaar verhaal van liefde, verlangen, ambitie en politieke intrige: The Tudors: De koning, de koninging en de maîtresse introduceert een jonge, viriele koning van een van de krachtigste naties ter wereld, en de vrouwen die hem ertoe zullen bewegen de loop van de geschiedenis voor altijd te veranderen.







Categorie:(Literaire) romans

ISBN: 978 90 6112 337 8

Aantal Pagina's: 272

Uitvoering: Paperback


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer