De medische wetenschap van House

De medische wetenschap van House

De medische wetenschap van House - Andrew Holtz

€ 14,95In De medische wetenschap van House geeft Andrew Holtz antwoord op de vraag hoeveel van de briljante oplossingen en vindingen uit de serie gebaseerd zijn op (medische) feiten en hoeveel verzonnen is. Holtz openbaart hoe de medische detectives werken - en hoe zij symptomen tot aan hun bron volgen om zo tot de juiste diagnose te komen.


Holtz onderzoekt cases die in de diverse afleveringen van de serie aan de orde komen en geeft antwoorden op vragen als:  • Hoe kan een tiener die bij de geboorte is geadopteerd bijna sterven, omdat zijn biologische moeder geen vaccin toegediend kreeg tijden haar zwangerschap?

  • Hoe kan het vertrouwen van een man in zijn vrouw bepalen of een bepaalde radicale behandeling haar zal genezen of haar zal doden?

  • Hoe kan door een gemiste afspraak bij de oogarts een genetische aandoening aan het licht komen?

  • Hoe kunnen de artsen de juiste behandeling voor een zwangere vrouw bepalen wanneer de ene behandeling haar kan doden en een andere haar foetus kan laten afsterven?


ISBN: 978 90 6112 975 2

Aantal Pagina's: 240

Uitvoering: Paperback

Verschenen : 18-06-2007


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer