De 13 geboden voor ouders

De 13 geboden voor ouders

De 13 geboden voor ouders — Amy Morin

€ 19,99
Als kinderen de benodigde vaardigheden hebben om hun dagelijkse uitdagingen aan te pakken, kunnen ze sociaal, emotioneel, gedragsmatig en academisch bloeien.


Amy Morin, de auteur die de kenmerken identificeerde die mentaal sterke mensen gemeen hebben, geeft nu volwassenen – ouders, leerkrachten en andere mentoren – de instrumenten die ze nodig hebben om mentalekracht-trainers te worden. Terwijl andere boeken ouders vertellen wat ze moeten doen, leert Amy ouders wat ‘niet te doen’, wat misschien wel belangrijker is bij het opvoeden van mentaal sterke jongeren.


Als pleegouder, psychotherapeut en expert in familie- en tienertherapie heeft Amy Morin in de dagelijkse praktijk ontdekt wat werkt. Met passende ondersteuning, aanmoediging en begeleiding van volwassenen, worden kinderen sterker en worden ze beter. Op basis van ervaringen en inzichten verkregen uit 13 casestudy’s met mentaal sterke ouders komt ze tot praktische tips, specifieke strategieën en concrete en bewezen oefeningen om kinderen van alle leeftijden te helpen – van kleuters tot tieners – sterke volwassenen te worden.


ISBN: 978 90 4521 356 9

Aantal pagina's: 300

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 24-11-2017

Meer van de auteur(s):

De 13 geboden voor ouders

De 13 geboden