De 13 geboden

De 13 geboden

De 13 geboden — Amy Morin

€ 12,50

E-book
Amy Morin is een erkend klinisch maatschappelijkwerker en psychotherapeut. Sinds 2002 is zij de begeleider van kinderen, tieners en volwassenen. Haar gepubliceerde artikelen (o.a. voor Forbes) hebben betrekking op de psychologie van het bedrijfsleven en ondernemerschap.

* Gebaseerd op een van de meest gelezen online artikelen ooit

* Toegankelijke psychologie die je leven kan veranderen

* Voor lezers van Stephen Covey en Brené Brown

In haar professie zag Amy Morin talloze mensen maatschappelijk succesvol zijn, ondanks enorme uitdagingen en tegenslagen die zij op hun pad tegenkwamen. Die veerkracht samen met haar persoonlijke ervaringen inspireerde haar de webpost 13 things mentaly strong people don’t do te posten. Een artikel dat viral ging en werd opgepikt door de Forbes website waar het ruim tien miljoen mensen heeft bereikt: een record.

Morins artikel is gericht gaat over mentale kracht. Mentaal sterke mensen vermijden negatief gedrag, zoals zelfmedelijden, jaloezie, het spijt hebben van genomen keuzes. In plaats daarvan richten ze zich op het positieve en gaan ze de uitdagingen aan om het beste uit zichzelf te halen.

In De 13 geboden breidt Morin haar oorspronkelijke boodschap uit en geeft ze praktische richtlijnen om haar lezers te helpen voorkomen in de 13 grootste valkuilen te vallen. De combinatie van aansprekende voorbeelden en de nieuwste psychologische inzichten, biedt strategieën voor het voorkomen van destructieve gedachten, negatief gedrag en neerslachtige emoties voor iedereen, zodat de weg naar geluk en succes vrij is en je op een positieve manier werkt aan de kansen die geboden worden.

Net als voor het bereiken van fysieke kracht vereist ook mentale kracht gezonde gewoonten, lichaamsbeweging en hard werken. Morin leert je je te wapenen tegen emotionele tegenslagen en om te gaan met de onvermijdelijke ontberingen van het leven. Ze deelt hoe ze in de periode nadat ze op haar 26e weduwe werd de mentale kracht vond om verder te gaan en het leven te omarmen. Mentale kracht gaat niet over stoer zijn; het gaat over de kunst om de uitdagingen van het leven te overwinnen.


ISBN: 978 90 4520 468 0

Aantal pagina's: 320

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 20-04-2015

Meer van de auteur(s):