Eke Marien

Eke Marien

Auteurs Cook & Chemist


 


Eke Mariën en Jan Groenewold vormen samen Cook & Chemist; een bedrijf dat zich helemaal richt op het moleculair koken. Zij geven workshops over dit onderwerp en hebben samen met tekstschrijver Bas Husslage hun kennis op papier gezet. Mariën en Groenewold worden in Nederland gezien als dé experts op het gebied van moleculair koken.


 


 


 

Titels van Mariën, Eke; Jan Groenewold; red. Bas Husslage:
Cook & Chemist, gebonden, heel papieren band € 22.50
Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist, Gebonden, papieren band, 22 x 22 cm € 22.50 - verschijnt op 1 december 2008.

Titels van de auteur

Bakken met kennis

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer