René Redzepi & David Zilber

René Redzepi & David Zilber

René Redzepi is de chef-kok en mede-eigenaar van het wereldberoemde restaurant Noma in Kopenhagen. Over Redzepi verschenen twee documentaires. Van zijn eerste Noma: het mooiste en beste van de Nordic keuken, dat een IACP en een James Beard Foundation Award won, zijn meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Redzepi woont samen met zijn vrouw, Nadine Levy Redzepi, en hun drie kinderen in Denemarken.


David Zilber is een chef-kok en fotograaf uit Toronto, Canada. Hij was onder andere sous-chef in Hawksworth Restaurant in Vancouver. In 2014 kwam hij bij Noma, waar hij sinds 2016 het fermentatielab runt. Hij is gek op Jamaicaanse burgers en kwantumfysica.


Website van de auteur

Titels van de auteur

Noma's handboek voor fermentatie

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer