Manuscripten   |   Foreign Rights   |   Marketing   |   Winkelwagen   |    Inloggen    |    Klantenservice
         
  
Volg ons

Nieuws


Indringende trailer van Zielloos te zien op Youtube!

Corine Hartman presenteert Zielloos bij De Jong & De Jong

Polpo en Echt eten grote winnaars bij Kookboek van het Jaar 2013!

Bloedlijn van Corine Hartman Crimezone Beste Thriller van 2013!

Crimezone Beste Thriller van 2013

In de categorie ‘Nederlandstalig’ werd massaal gestemd op Bloedlijn van Corine Hartman, het boek waarmee ze in mei ook al op de shortlist van De Gouden Strop terechtkwam. Bloedlijn is de start van een nieuwe reeks, met in de hoofdrol rechercheur Jessica Haider. Afgelopen maand verscheen Glashard, het tweede deel in de nieuwe reeks van Hartman.


De Crimezone Thriller Awards
De Crimezone Thriller Awards (tot 2010 Zilveren Vingerafdruk) werden elf keer uitgereikt. Onder de prijswinnaars Dan Brown, Nicci French, Henning Mankell, Karin Slaughter, Simone van der Vlugt, Esther Verhoef, Corine Hartman en Charles den Tex. Crimezone reikte driemaal een Award of Honor uit, aan Karin Slaughter (oeuvre), Peter R. de Vries (De ontvoering van Alfred Heineken) en Frederick Forsyth (De dag van de Jakhals). Ter gelegenheid van de tiende editie werden er speciale prijzen uitgereikt voor de beste Nederlandse misdaadserie (Penoza) en de beste Nederlandse misdaadfilm (Loft).

De Crimezone Thriller Awards werden voor het eerst uitgereikt tijdens het Nederlands Thrillerfestival. Het Stadstheater in Zoetermeer stond een dag lang in het teken van het spannende boek, met o.a. een thrillermarkt, verschillende paneldiscussies, lezingen, workshops, boekpresentaties en heel veel thrillerschrijvers. 

2x Genomineerd voor Kookboek van het Jaar!

Twee van onze titels zijn genomineerd voor Kookboek van het jaar!

In de categorie Nederlands is dat Echt eten van Jonathan Karpathios en in de categorie buitenlands is dat Polpo van Russell Norman!