Manuscripten   |   Foreign Rights   |   Over ons   |   Winkelwagen  (0)   |    Inloggen    |    Klantenservice
HOMENIEUWSBOEKENAUTEURSFAQCONTACT         E-BOOKS
  
Home » Genre overzicht » Koken

Ambachtelijk culinair

Ambachtelijk culinair
Ambachtelijk culinair

Terug naar de basis: zout, droog,rook,kook,bak en stook

Tim Hayward

Ambachtelijk culinair laat zien hoe je op een avontuurlijke, duurzame manier kunt voorzien in je eigen eten. Je gaat terug naar de basis, waarbij vaardigheden als inmaken, karnen, roken, drogen en zouten weer nieuw leven ingeblazen worden. Als je deze vaardigheden onder de knie hebt, gaat er een culinaire wereld voor je open. Niet alleen eet je gezonder, doe-het-zelven in de keuken is één grote ontdekkingsreis, en het begin van jouw eigen culinaire avonturen.
 
In Ambachtelijk culinair toont Tim Hayward;
- hoe je je eigen boter en kaas, sleedoorngin, bloedworst en gravad lax kunt maken
- hoe je vis en vlees kunt roken en drogen
- hoe je je verse groenten en kruiden kunt inmaken, verwerken en conserveren
- hoe je grotere stukken vlees kunt slachten en portioneren
- hoe je een heel lam aan het spit rijgt (en hoe je het vuur waarboven het spit hangt het beste kunt stoken)
- hoe je een zuurdesemstarter kunt maken zodat je het lekkerste brood ooit zult bakken
 
Kortom: Ambachtelijk culinair is de essentiële handleiding van de moderne kok.

 
 
Productinformatie

Categorie:
Koken
ISBN:
978 90 4520 646 2
NUR:
440 
Aantal Pagina's:
384
Uitvoering:
Gebonden
Productsoort:
Boek

Prijs: € 29,95

Verschijningsdatum:
29 juli 2014







 
Winkelmandje
0 product(en)
Subtotaalprijs : 0,00
 
 
 
Facebook
 
 
Volg ons
 
 
Twitter
Karakter Uitgevers B.V.
Postbus 70
1420 AB Uithoorn
0297-386444
Karakteruitgevers
Over ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer | Copyright | Privacy