Manuscripten   |   Foreign Rights   |   Over ons   |   Winkelwagen  (0)   |    Inloggen    |    Klantenservice
HOMENIEUWSBOEKENAUTEURSFAQCONTACT         E-BOOKS
  
Home » Genre overzicht » Koken

Sous vide: Koken onder hoge druk.

Sous vide: Koken onder hoge druk.
Sous vide: Koken onder hoge druk.

Thomas Keller

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze wijze mals en culinair aantrekkelijk!





Klik hier voor het leesfragment.

 
 
Productinformatie

Categorie:
Koken
ISBN:
978 90 4521 236 4
NUR:
440 446 
Aantal Pagina's:
304
Uitvoering:
Paperback
Productsoort:
Boek

Prijs: € 39,99

Verschijningsdatum:
14 november 2017







 
Winkelmandje
0 product(en)
Subtotaalprijs : 0,00
 
 
 
Facebook
 
 
Volg ons
 
 
Twitter
Karakter Uitgevers B.V.
Postbus 70
1420 AB Uithoorn
0297-386444
Karakteruitgevers
Over ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer | Copyright | Privacy