Manuscripten   |   Foreign Rights   |   Over ons   |   Winkelwagen  (0)   |    Inloggen    |    Klantenservice
HOMENIEUWSBOEKENAUTEURSFAQCONTACT         E-BOOKS
  
Home » Genre overzicht » Koken

De smaak van België

De smaak van België
De smaak van België

Ruth van Waerebeek

De Belgische keuken kenmerkt zich door royale porties als in Duitsland en de kwaliteit van de Franse keuken. Streekgebonden en seizoensgebonden ingrediënten staan er hoog in het vaandel: andijvie, witlof, mosselen, haring, witte asperges, spruitjes, mosterd, bier en natuurlijk chocolade – ze vormen samen de basis van de veelzijdige Belgische keuken. In De smaak van België heeft chef-kok en kookboekenauteur Ruth Van Waerebeek de 250 beste recepten van de Belgische keuken bijeengebracht. Het boek bevat de bekende nationale gerechten als waterzooi, steak frites, hutspot, stoemp en wafels. Ook de stoofgerechten ontbreken niet, langzaam gegaard in bier (Belgisch bier uiteraard), comfort food dat heerlijk smaakt in ons koude en natte klimaat. Sfeervolle foto’s sieren dit prachtig vormgegeven boek, dat elke Bourgondiër doet watertanden. Zoals de Belgen zeggen: als we dan toch drie keer per dag moeten eten, waarom dan geen feestje maken van elke maaltijd!



Klik hier voor het leesfragment.

 
 
Productinformatie

Categorie:
Koken
ISBN:
978 90 4520 845 9
NUR:
442 
Aantal Pagina's:
336
Productsoort:
Boek

Prijs: € 29,95

Verschijningsdatum:
15 maart 2016







 
Winkelmandje
0 product(en)
Subtotaalprijs : 0,00
 
 
 
Facebook
 
 
Volg ons
 
 
Twitter
Karakter Uitgevers B.V.
Postbus 70
1420 AB Uithoorn
0297-386444
Karakteruitgevers
Over ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer | Copyright | Privacy