Manuscripten   |   Foreign Rights   |   Over ons   |   Winkelwagen  (0)   |    Inloggen    |    Klantenservice
HOMENIEUWSBOEKENAUTEURSFAQCONTACT         E-BOOKS
  
Home » Genre overzicht » Koken

Wat je als kok moet weten

Wat je als kok moet weten
Wat je als kok moet weten

484 tips, trucs, ingrediƫnten en wetenswaardigheden

Peterson James

'Een van de nuttigste boeken met keukentips.' - Johannes van Dam, PS van de Week (Parool)

Zowel de doorgewinterde hobbykok als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals 'hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als 'hoe bereid ik een artisjok?'.

Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem. Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.


 
 
Productinformatie

Categorie:
Koken
ISBN:
978 90 6112 877 9
NUR:
441 
Aantal Pagina's:
422
Uitvoering:
Paperback
Productsoort:
Boek

Prijs: € 19,95

Verschijningsdatum:
4 november 2008







 
Winkelmandje
0 product(en)
Subtotaalprijs : 0,00
 
 
 
Facebook
 
 
Volg ons
 
 
Twitter
Karakter Uitgevers B.V.
Postbus 70
1420 AB Uithoorn
0297-386444
Karakteruitgevers
Over ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer | Copyright | Privacy