Manuscripten   |   Foreign Rights   |   Over ons   |   Winkelwagen  (0)   |    Inloggen    |    Klantenservice
HOMENIEUWSBOEKENAUTEURSFAQCONTACT         E-BOOKS
  
Home » Genre overzicht » Koken

Wat je als student over eten moet weten

Wat je als student over eten moet weten
Wat je als student over eten moet weten

James Peterson

Wat je als student over eten moet weten geeft antwoord op bijna 500 culinaire vragen. James Peterson behandelt basisdilemma’s waar een beginnende kok voor komt te staan, maar ook de meer ervaren kok kan zijn techniek ermee perfectioneren. Simpele vraagstukken zoals ‘hoe bak ik een ei?’ of ‘hoe maak ik een bouillon?’ tot meer gespecialiseerde als ‘hoe bereid ik een artisjok?’ of ‘hoe fileer ik een vis?’ komen aan de orde. De ruim 500 fullcolourfoto’s laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij elk probleem. Door middel van tips en trucs van doorgewinterde chefs kan iedere student zijn prestatie in de keuken verbeteren.

Meer van de auteur(s):

Lees verder over Iedereen bakt

Iedereen bakt,
Paperback

 
 
Productinformatie

Categorie:
Koken
ISBN:
978 90 4521 073 5
NUR:
441 
Aantal Pagina's:
432
Uitvoering:
Paperback
Productsoort:
Boek

Prijs: € 19,95

Verschijningsdatum:
23 november 2015







 
Winkelmandje
0 product(en)
Subtotaalprijs : 0,00
 
 
 
Facebook
 
 
Volg ons
 
 
Twitter
Karakter Uitgevers B.V.
Postbus 70
1420 AB Uithoorn
0297-386444
Karakteruitgevers
Over ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer | Copyright | Privacy