Manuscripten   |   Foreign Rights   |   Over ons   |   Winkelwagen  (0)   |    Inloggen    |    Klantenservice
HOMENIEUWSBOEKENAUTEURSFAQCONTACT         E-BOOKS
  
Home » Genre overzicht » Koken

Bakken

Bakken
Bakken

James Peterson

James Peterson overtreft zichzelf in dit bakboek. Met behulp van meer dan 350 recepten en technieken – die bijna allemaal voorzien zijn van stap-voor-stapfoto’s – legt Peterson de basis voor levenslange successen op bakgebied. Van beginner tot chefkok, dankzij Peterson kan iedereen nu bakken!
 
Bakken staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij elke thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto’s helpen de thuisbakkers de belangrijkste momenten van de honderden recepten en technieken te visualiseren.
 
Een greep uit de verschillende recepten:
Crème anglaise – Cheesecake – Klassiek bladerdeeg – Kersentaart – Citroenschuimtaart – Kleine fruittaartjes – Linzertorte – Marsepein – Slagroomsoezen – Croissants – Kaasbuidels – Boterkoekjes – Citroenrepen – Biscotti – Roggebrood – Focaccia – Bosbessenmuffins – Scones – Chocoladetaart – Kaassoufflés – Petitfours – Apfelstrudel – Rolfondant – Eclairs
 
Bakken bewijst eens te meer waarom James Peterson een betrouwbare bron is voor zowel beginnende als gevorderde thuiskoks. Als je dit boek goed doorneemt, doe je vaardigheden op waarmee je steeds opnieuw indrukwekkende resultaten behaalt.

Meer van de auteur(s):

Lees verder over Wat je als student over eten moet weten

Wat je als student over eten moet weten,
Paperback

Lees verder over Iedereen bakt

Iedereen bakt,
Paperback

 
 
Productinformatie

Categorie:
Koken
ISBN:
978 90 4520 242 6
NUR:
450 441 
Aantal Pagina's:
380
Uitvoering:
Paperback
Productsoort:
Boek

Prijs: € 19,95


Verschijnt 13-06-2017





 
Winkelmandje
0 product(en)
Subtotaalprijs : 0,00
 
 
 
Facebook
 
 
Volg ons
 
 
Twitter
Karakter Uitgevers B.V.
Postbus 70
1420 AB Uithoorn
0297-386444
Karakteruitgevers
Over ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer | Copyright | Privacy