Manuscripten   |   Foreign Rights   |   Over ons   |   Winkelwagen  (0)   |    Inloggen    |    Klantenservice
HOMENIEUWSBOEKENAUTEURSFAQCONTACT         E-BOOKS
  
Home » Genre overzicht » Koken

Wild

Wild
Wild

130 inspirerende recepten voor wild en gevogelte

Harald RĂ¼ssel

Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken.

Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintrede. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.

Rüssel begint bij de basis en laat zien hoe de verschillende soorten groot en klein wild het beste tot hun recht komen in diverse gerechten. Daarnaast vergeet hij niet de benodigde aandacht te schenken aan de basis; de juiste ingrediënten voor een echte hertenrollade? Geen probleem! Het perfecte kookpunt van een wildzwijgoulash? Als je het eenmaal weet, mislukt het gerecht nooit meer.

De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te begrijpen recepten van professionele chefkok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.

 

Meer van de auteur(s):

Lees verder over Eigentijdse wildgerechten

Eigentijdse wildgerechten,
Gebonden

 
 
Productinformatie

Categorie:
Koken
ISBN:
978 90 4520 673 8
NUR:
440 
Aantal Pagina's:
232
Uitvoering:
Gebonden
Productsoort:
Boek

Prijs: € 29,95

Verschijningsdatum:
23 oktober 2013







 
Winkelmandje
0 product(en)
Subtotaalprijs : 0,00
 
 
 
Facebook
 
 
Volg ons
 
 
Twitter
Karakter Uitgevers B.V.
Postbus 70
1420 AB Uithoorn
0297-386444
Karakteruitgevers
Over ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer | Copyright | Privacy