Manuscripten   |   Foreign Rights   |   Over ons   |   Winkelwagen  (0)   |    Inloggen    |    Klantenservice
HOMENIEUWSBOEKENAUTEURSFAQCONTACT         E-BOOKS
  
Home » Genre overzicht » Koken

Eigentijdse wildgerechten

Eigentijdse wildgerechten
Eigentijdse wildgerechten

Traditionele en moderne recepten met groot en klein wild

Harald RĂ¼ssel

Eigentijdse wildgerechten van chef Harald Rüssel is een modern en eigentijds kookboek dat per dier verrassende, nieuwe recepten én niet voor de hand liggende bereidingswijzen toont. Denk aan (buiten) grillen, aan wildpizza’s of fast food (ree-hamburgers, hotdogs) of aan het inmaken van wild en het maken van patés, terrines en worsten. Zelfs de sous-vide techniek wordt toegepast met verrukkelijke resultaten. Denk aan Involtini van wildzwijn, wilde eend op zoetzuur of fazantravioli. De tweehonderd beproefde en eenvoudig te begrijpen en te bereiden recepten van chef-kok Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.





Klik hier voor het leesfragment.

Meer van de auteur(s):

Lees verder over Wild

Wild,
Gebonden

 
 
Productinformatie

Categorie:
Koken
ISBN:
978 90 4521 224 1
NUR:
440 
Aantal Pagina's:
256
Uitvoering:
Gebonden
Productsoort:
Boek

Prijs: € 24,99


Verschijnt 28-09-2017





 
Winkelmandje
0 product(en)
Subtotaalprijs : 0,00
 
 
 
Facebook
 
 
Volg ons
 
 
Twitter
Karakter Uitgevers B.V.
Postbus 70
1420 AB Uithoorn
0297-386444
Karakteruitgevers
Over ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer | Copyright | Privacy